ONZE DIENSTEN

Cerberus Design biedt u een breed aanbod aan diensten. Van website en webshop tot grafische ontwerpen en marketing ondersteuning. Zo kunnen wij u als starter of gereformeerd bedrijf altijd een compleet pakket bieden wat volledig aansluit op uw wensen en bedrijfsvoering.

Webdesign voor groot en klein bedrijven

Een nieuwe website of webshop nodig? Een nieuw webdesign nodig voor een nieuwe website of webshop? Cerberus Design kan helpen! Ons full service designbureau is gevestigd in Schiedam, aan de rand van Rotterdam. Onze klanten zitten in heel Nederland, maar uiteraard weten we ook goed de regionale touch te geven aan onze producten.

In de strikte scheiding online-offline geloven wij allang niet meer! De krant downloaden en lezen op uw iPad, is dat online of offline? En wat dacht uw van internet op uw TV? Of TV kijken via het internet. Websites die zich automatisch aanpassen aan de grootte van het scherm? Het is interactiviteit dat de klok slaat!


Lees Meer
Online marketing

Online marketing, e-marketing of internetmarketing is eigenlijk gewoon marketing, maar dan via internet. Zo makkelijk kan het zijn! Wat valt er allemaal onder online marketing? Zoekmachineoptimalisatie (SEO), het beheren van Adwords campagnes (SEA), social marketing (Facebook, Twitter, Linkedin, etc), e-mailmarketing, het maken van reclamebanners, referralmarketing, virale marketing, affiliate marketing, weblogmarketing en interactieve marketing. Online marketing beslaat zowel het ontwerp als de techniek.

Lees Meer


Drukwerk & Print

U wilt iets promoten, maar u weet nog niet hoe? Cerberus Design maakt al jaren de mooiste flyer, brochure, poster en folder ontwerpen. Een nieuw ontwerp voor product verpakking nodig? ook hiervoor kunt u terecht bij Cerberus Design. Wij kunnen u voor ieder evenement, productgroep, of single item promotie het passende pakket bieden aan print media.

Waar te beginnen bij het ontwerpen van een uw print media? Uiteraard met een briefing, en dan ook meteen de kern. Belangrijk voor ons is om de doelgroep te weten en de gewenste uitstraling Daar wordt dan door ons, in samenwerking uiteraard, een mooi beeld bij gezocht dat de lading van de print uitingen dekt, die verleidt tot het oppakken of inzien van de brochure of folder en die past bij de uitstraling van uw bedrijf of merk. Deze uitstraling wordt mede bepaald door de kleurstelling (uiteraard in lijn met de huisstijl van het bedrijf of product) en de te kiezen lettertypes en grootte van de fonts.

Lees Meer