DRUKWERK & PRINT

Cerberus Design kan u meer bieden dan u zelf ooit heeft kunnen bedenken.

Drukwerk & Print ontwerpen

Relaties, klanten en potentiële klanten kan je niet allemaal persoonlijk benaderen. Om je boodschap kenbaar te maken zal je, als onderneming en organisatie, moeten communiceren middels advertenties, flyers, leaflets, (e-)mailingen, folders, brochures, uitnodigingen, rapporten, nieuwsbrieven, jaarverslagen en dergelijke.

Cerberus Design ontwikkeld al deze vormen van visuele communicatie, van begin tot eind. Wij zorgen voor een heldere boodschap en een pakkend ontwerp. Qua productie zorgen we voor de juiste partijen en materialen om een zo goed mogelijk eindproduct te krijgen. Een kwaliteitsproduct waarmee je een goede indruk achterlaat.


Waar te beginnen bij het ontwerpen

Waar te beginnen bij het ontwerpen van een uw print media? Uiteraard met een briefing, en dan ook meteen de kern. Belangrijk voor ons is om de doelgroep te weten en de gewenste uitstraling Daar wordt dan door ons, in samenwerking uiteraard, een mooi beeld bij gezocht dat de lading van de print uitingen dekt, die verleidt tot het oppakken of inzien van de brochure of folder en die past bij de uitstraling van uw bedrijf of merk. Deze uitstraling wordt mede bepaald door de kleurstelling (uiteraard in lijn met de huisstijl van het bedrijf of product) en de te kiezen lettertypes en grootte van de fonts.

Alles voor Drukwerk & Print media

Bij Cerberus Design kunt u terecht voor alle mogelijkheden op gebied van print en offline media. Wij ontwerpen niet alleen al uw “traditionele” drukwerk maar kunnen u ook assisteren in het ontwerpen van Drukwerk & Printen verpakkingen. Zowel esthetisch als inhoudelijk zorgen wij ervoor dat uw beursstand opvalt en klanten trekt. Wij ontwerpen en maken de producten op in alle gevraagde drukformaten (beursswand, banners, banieren en achterwanden, t-shirts, etc).


Offline en online marketingmix

Wij geloven niet in eilandjes. Offline en offline moeten samen één geheel vormen. De herkenbare huisstijl die u online heeft, wilt u ook offline. Op die manier treed u als merk op alle fronten sterk naar buiten. Uw consequente uitstraling zorgt voor herkenbaarheid. Met Cerberus Design heeft u één aanspreekpunt voor al uw grafische vormgeving. Wel zo fijn!

Door een campagne of reclame-uiting zowel online als offline te houden wordt de boodschap versterkt. De klant zal via het ene kanaal kennis maken met de campagne en het vervolgens via het andere kanaal herkennen. Door deze confrontatie wordt interesse wordt gewerkt waardoor de boodschap beter zal overkomen.

Combineer dus uw online marketing met de offline marketing voor een optimaal rendement.