HUISSTIJL ONTWERP

Investeren in een huisstijl verdient zichzelf terug.

Van een huisstijl naar UW huisstijl

Bij het ontwerpen van een huisstijl moet goed in de gaten worden gehouden dat het de kernwaarden van het bedrijf onderstreept en/of versterkt. Cerberus Design heeft jarenlange ervaring met huisstijl ontwerpen en kan ook adviseren bij het kiezen van de papiersoort. Ook niet geheel onbelangrijk.

Als we een huisstijl ontwerpen beginnen we meestal bij het visitekaartje. Die dankt zijn naam hier immers niet voor niets aan. Een visitekaartje laat niet alleen aan de (potentiële) klant zien dat deze te maken heeft met een serieuze en betrouwbare partij, maar kan ook helpen bij hoe een medewerker naar het bedrijf kijkt. Een huisstijl ontwerp is belangrijk voor elk bedrijf, omdat visitekaartje, briefpapier en envelop als het ware een ambassadeur. Het komt letterlijk bij de klant over de vloer.Werkwijze huisstijl ontwerpen

Hoe gaan we te werk? Heeft u Cerberus Design uw logo laten ontwerpen, dan beschikken we al over de bestanden, anders ontvangen we deze graag in .eps formaat. We werken dus vanuit het logo en zorgen dat deze goed zichtbaar is op alle onderdelen van de huisstijl. Bovendien gebruiken we de kleuren uit het logo en gebruiken het font van het logo. Niet in alle gevallen, want niet alle lettertypes van een logo kunnen worden gebruikt in huisstijl ontwerpen.

We gaan dan op zoek naar een passend leesbaar lettertype. We zullen enkele varianten in ontwerp van het visitekaartje voorleggen en zodra je je voorkeur hebt vastgesteld gaan we verder met briefpapier, envelop, eventueel een complimenten card en andere uiteraard ook brochure ontwerpen en folder ontwerpen. Als alles is voltooid zorgen we voor de drukbestanden en kan alles naar de drukker.


Huisstijl ontwerp doortrekken naar website

Omdat Cerberus Design een allround ontwerpbureau is, kunnen we de gekozen huisstijl ook makkelijk online doortrekken. Al vaker maakten we een logo ontwerp, zetten dit om in een huisstijl ontwerp voor visitekaartje, envelop en briefpapier, waarbij we ook digitale temptaties voor Word maken. Bovendien trekken we de stijl nog verder digitaal door naar een website.

Onze grafische ontwerpers zijn gewend met onze webdesigners samen te werken en met elkaar zijn zij al vaker tot mooie dingen gekomen, waarbij er in print en online 1 stijl waarneembaar is. Mooier kan niet!

Lees Meer