ONLINE MARKETING

Online marketing, e-marketing of internetmarketing is eigenlijk gewoon marketing, maar dan via internet. Zo makkelijk kan het zijn!

Wat kunnen wij u bieden

Wat valt er allemaal onder online marketing? Zoekmachineoptimalisatie (SEO), het beheren van Adwords campagnes (SEA), social marketing (Facebook, Twitter, Linkedin, etc), e-mailmarketing, het maken van reclamebanners, referralmarketing, virale marketing, affiliate marketing, weblogmarketing en interactieve marketing. Online marketing beslaat zowel het ontwerp als de techniek.

Wat kan Cerberus Design op het gebied van online marketing betekenen. Bij alle websites die wij opleveren, zorgen we er altijd voor dat deze zoekmachinevriendelijk worden opgebouwd en bovendien helpen we al onze klanten met de eerste stappen op het gebied van online marketing. Daarnaast kunnen we natuurlijk nog veel meer. Voor een aantal van onze klanten hebben we niet alleen de website gebouwd, maar verzorgen wij ook de Adwords-campagnes, een gedeelte van de social marketing of emailmarketing.


Nieuwe kansen met het nieuwe internet

Het internet anno nu is niet meer slechts een kwestie van zenden. Met sociale media kunt u zenden en ontvangen. Kanalen als Facebook, Twitter, Youtube en Linkedin bieden nieuwe kansen. Door u actief te bewegen op sociale media kunt u uw boodschap via nieuwe interactieve kanalen naar buiten brengen. Daarnaast helpt het actief gebruik van sociale media ook uw vindbaarheid in Google. Zo snijdt het mes aan twee kanten. Maar hoe zet u sociale media effectief in? Hoe zorgt u ervoor dat uw geïnvesteerde terugverdiend wordt?

Return on investment van sociale media?

Sociale media actief betrekken bij uw online marketing strategie is een slimme zet. Maar het is belangrijk dat dit ook doordacht en met de juiste doelen gebeurt. U wilt er immers ook rendement uit halen. Vandaar dat het belangrijk is om uzelf de juiste vragen te stellen voordat u begint. Bijvoorbeeld: Wat wilt bereiken? Wat voor berichten gaat u wel of niet plaatsen? Hoe gaat u om met (eventuele negatieve) reacties op sociale media? Wat mag wel en niet geplaatst worden door uw medewerkers? Allemaal vragen waar we u graag bij helpen!.


Offline en online marketingmix

Wij geloven niet in eilandjes. Offline en offline moeten samen één geheel vormen. De herkenbare huisstijl die u online heeft, wilt u ook offline. Op die manier treed u als merk op alle fronten sterk naar buiten. Uw consequente uitstraling zorgt voor herkenbaarheid. Met Cerberus Design heeft u één aanspreekpunt voor al uw grafische vormgeving. Wel zo fijn!

Door een campagne of reclame-uiting zowel online als offline te houden wordt de boodschap versterkt. De klant zal via het ene kanaal kennis maken met de campagne en het vervolgens via het andere kanaal herkennen. Door deze confrontatie wordt interesse wordt gewerkt waardoor de boodschap beter zal overkomen.

Combineer dus uw online marketing met de offline marketing voor een optimaal rendement.