WEBDESIGN

Cerberus Design biedt u een breed aanbod aan diensten. Van website en webshop tot grafische ontwerpen en marketing ondersteuning. Zo kunnen wij u als starter of gereformeerd bedrijf altijd een compleet pakket bieden wat volledig aansluit op uw wensen en bedrijfsvoering.

Webdesign voor groot en klein bedrijven

Een nieuwe website of webshop nodig? Een nieuw webdesign nodig voor een nieuwe website of webshop? Cerberus Design kan helpen! Ons full service designbureau is gevestigd in Schiedam, aan de rand van Rotterdam. Onze klanten zitten in heel Nederland, maar uiteraard weten we ook goed de regionale touch te geven aan onze producten.

In de strikte scheiding online-offline geloven wij allang niet meer! De krant downloaden en lezen op uw iPad, is dat online of offline? En wat dacht uw van internet op uw TV? Of TV kijken via het internet. Websites die zich automatisch aanpassen aan de grootte van het scherm? Het is interactiviteit dat de klok slaat!
Meer dan alleen websdesign

Mocht er nu een dringende behoefte zijn aan een nieuw webdesign, maar is er nog helemaal geen logo ontwerp, dan zeker geen nood! Naast webdesign, hebben wij ook grafische ontwerpers die gespecialiseerd zijn in de andere kant van het ontwerpen. Denk hierbij aan logo ontwerpen, maar ook een complete huisstijl (visitekaartjes, briefpapier en ontwerp van enveloppen). Zo kunnen we er voor zorgen dat al uw reclame uitingen op elkaar zijn afgestemd.

Lees Meer