OVER CERBERUS DESIGN

Een eerste kennismaking kunt u niet over doen. Een citaat wat iedereen kent maar veel bedrijven schuiven het belang hiervan toch vaak naar achteren.

Een website die niet overeenkomt met de huisstijl van het bedrijf of totaal niet aansluit op de wensen van de klant of gewenste uitstraling van het bedrijf. Cerberus Design brengt daar als nuchter Schiedams bureau verandering in. We gaan samen met onze klanten aan de slag om van een bedrijf een merk te maken en een uitstraling te creëren die voldoet aan ieder zijn wensen en verwachtingen. Daarbij houden we altijd de return on investment (ROI) voor ogen.

Hoe we dat doen?

Onze ervaring in offset design, webdesign en online marketing hebben we gekoppeld aan een duidelijke visie en duurzame uitgangspunten. De juiste tools, oog voor detail en streven naar perfectie zorgen ervoor dat ons team in elk interactief project uitblinkt.

Waarom Cerberus Design?

Waarom zou u voor ons moeten kiezen en niet voor een ander bureau? Om de keuze gemakkelijker te maken, hebben we 10 redenen op een rij gezet. Nog niet overtuigt? Bekijk dan onze aanpak of laat u overtuigen door onze klanten die u al voor gingen.

Of u nu een webshop runt, een eigen bedrijf hebt of een ambitieus merk bent: wij helpen u online & offline verder.

Flexibel & Oplossingsgericht

Samen is het sleutelwoord. U heeft de ideeën en wij de ervaring, door deze samen te voegen kunnen we zeer snel het ideale plan opzetten om uw bedrijf nog beter te presenteren. Wij bieden u dus altijd een passende oplossing.

Bereikbaar & Toegankelijk

Heeft u vragen, wilt u een offerte ontvangen, een afspraken maken u wenst u ondersteuning op een van de door ons geleverde diensten of producten? Neem gerust contact op en wij streven er altijd naar u binnen 24 uur een passend antwoord of oplossing te bieden.

Service & Support

Wij leveren altijd een product of dienst af die naar uw wens is en waar u direct zelf mee aan de slag kan. Heeft u toch nog assistentie nodig kunt u altijd contact met ons opnemen. Wilt u zich liever volledig focussen op uw bedrijfsvoeren en wilt u het onderhoud van hosting, website of social media kanalen uitbesteden? Wij kunnen u na ontwikkeling altijd een passend servicecontract bieden zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken.

Totaalpakket voor on- en offline

Of u nu een startende ondernemen bent met alleen een bedrijfsnaam en een hoofd vol dromen en idealen of een concern die al jaren een gevestigde naam heeft. Wij kunnen u altijd een passende oplossing bieden. Door ervaring en zeer breed kennisgebied kunnen wij u een totaal product bieden zodat u uw bedrijf een vliegende start kan geven of u huidige bedrijf die extra boost.

Nog niet overtuigd?
We geven u 10 reden om voor ons te kiezen

1. Klein maar professioneel

Doordat Cerberus Design een kleine onderneming is kunnen wij snel en flexibel handelen. Daarnaast kunnen wij hierdoor iedere klant persoonlijke aandacht geven.

2. Maatwerk vs. Standaardisatie

De juiste mix van maatwerk in ontwerp en standaardisatie in (technische) oplossingen: dat is optimaal waar(de) voor uw investering. Cerberus Design maakt gebruik van o.a. WordPress en Woocommerce tijdens het bouwen van uw webapplicatie(s) omdat deze pakketten zich bewezen hebben in stabiliteit en gebruikersgemak van de eindgebruikers. Indien gewenst kunnen we ook van volledig maatwerk leveren.

3. Leergierig blijven

De techniek staat niet staat niet stil dus kunnen wij dit ook niet doen. Cerberus Design probeert altijd op te hoogte te blijven van de laatste trends en veranderingen zodat wij u altijd iets nieuws kunnen bieden.

4. Helderheid

Wij bieden u helderheid en transparantie in offertes, urenoverzichten en tijdens het volledige ontwerp en ontwikkel proces. Vanaf het begin van een project houden wij u zo veel mogelijk op de hoogte van ons handelen. Daarnaast proberen wij het gebruik van “buzzwords” en kleine lettertjes zo veel mogelijk uit onze communicatie te bannen.

5. Wederzijds vertrouwen

Een nieuw project betekent voor ons altijd een nieuwe samenwerking. Openheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn voor ons vanzelfsprekendheden.

6. Kennisdeling

We zijn niet bang om onze kennis en ervaring te delen. Als u meer kennis heeft kunt u optimale van onze producten gebruik maken. Wij proberen u dan ook niet te binnen aan ons door u in het donker te laten tasten maar u te behouden door uitstekende service.

7. Meetbaar resultaat

Wij kunnen wel roepen dat onze producten werken voor u, maar dit kunnen we veel beter gewoon laten zien. Wij zorgen bij oplevering van onze diensten altijd voor heldere rapportages en meetinstrumenten zodat u zelf uw groei kan blijven monitoren.

8. Perfectionisme

Noem ons perfectionisten, maar we zetten nu eenmaal graag alle puntjes op de “i” in onze projecten. Wij leveren een product pas op wanneer zowel wel als de klant helemaal tevreden zijn.

9. Niet bang voor feedback

Valt u iets op of ziet u verbeterpunten? meld het ons en wij gaan er mee aan de slag. mits goed onderbouwd, mag u alles tegen ons zeggen.

10. Tevreden klanten

Tevreden klanten zijn klanten die terugkomen. Zoals we al eerder aangaven proberen we klanten niet te bieden door gebrek aan kennis of ingewikkelde contracten, maar door uitstekende service te bieden.